Látogató számláló
1
3
7
2
2
7
8
TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Belina

Hírlevél
Termék részletek


A világ legnagyobb összeesküvései (antikvár)

A világ legnagyobb összeesküvései (antikvár)
699 Ft

A világ legnagyobb összeesküvései (antikvár)

 

Használt könyv - Minőség: 4/5

 

Még ma is kevesen hiszik el, hogy a világtörténelemnek létezik egy kevésbé látható, titkos vonulata is. Ezt nem tanítják az iskolákban, a történelemkönyvek sem foglalkoznak vele, hiszen azokban csupán a felszín eseményeit ismertetik, rendszerint összefüggéseikből kiragadva. Elhallgatják a láthatatlan háttértartalom létét, annak titkos manipulációit, hiszen éppen ez a hatalom hagyja jóvá a hivatalos történetírást is.

Emlékeznek még Mel Gibson űzött tekintetére az Összeesküvés-elmélet című filmből? Akkor sokan megmosolyogtuk, és őrültnek tartottuk az ötletet, hogy a CIA és a hozzá hasonló titkos szervezetek álljanak a Watergate-ügy, a kubai rakétaválság, Pearl Harbor, Kennedy elnök meggyilkolása, a pápa elleni merénylet vagy éppen az Öböl-háború mögött. Ám alig telt el öt év a film bemutatója óra, és lám, egyre többen gondoljuk úgy, hogy valahol valakik a háttérből irányítják az életünket.

Kötetünk igyekszik bemutatni e háttértartalom látható jeleit, ám kitérünk néhány helyi jellegű, „kisebb” összeesküvés ismertetésére is. Találkozhatunk olyan ügyekkel, amelyeknek még ma sem leljük a megoldását, de mesélünk olyan merényletekről is, melyek indítéka azonnal látható. Tesszük ezt azért, hogy bemutassuk olvasóinknak, hányféle összeesküvés létezhet, és hogy bebizonyítsuk, nem kell feltétlenül paranoiásnak lenni ahhoz, hogy titkokat szimatoljunk akár a legjelentéktelenebb dolgok mögött is…


 

 • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.

  Jövővilág Alapítvány, Budapest, 2002
  200 oldal · puhatáblás

   

  A Subunit Kft mint a Pixa.hu üzemeltetője, törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

   

   

  Nézd meg teljes

   

  áruválasztékunkat,

   

  akcióinkat!

   

Webáruház készítés