Látogató számláló
1
3
8
6
9
7
6
TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Belina

Hírlevél
Termék részletek


Börtönlázadás (antikvár)

Börtönlázadás (antikvár)
300 Ft

Kelemen Sándor
Börtönlázadás

"Dusán azonnal felmérte, hogy kelepcében vannak. Mire leereszkednek a párkányon, már az üldözők is odaérnek. Miféle kutya ez, hogy esőben is követni tudta a nyomukat? Legyen átkozott, ezerszer!
Szembefordult a lánnyal.
– Hogy nézel rám, Dusán? Jaj istenem, hogy nézel rám? – suttogta Juli rémülten. – Ne nézz így! Az istenre kérlek, ne nézz így rám! – könyörgött.
– Kicsi Juli! – mondta Dusán. Bárhogyan nézett is, a hangja gyengéden simogató volt, akárcsak régen, a Gugger-hegyen. – Drága kicsi Juli! Most el kell válnunk egy időre. Tedd amit mondok. Ne törődj semmivel, csak tedd, amit mondok neked! Megígéred?
– Megígérem! – rebegte Júlia engedelmesen. – Mindig azt fogom tenni, amit te mondasz nekem.
– Jó! – sóhajtotta Dusán – Itt a gyufa, kilenc szál van benne. Takarékoskodj vele! Fogd a pokrócot és indulj a barlanga! Óvatosan! Mielőtt lépnél, tapogasd ki a lábaddal, ahová lépni akarsz. Menj, ameddig csak tudsz! Ha már csak hason csúszva lehet, akkor úgy! Menj a legeslegbelsejébe, feküdj le és várj! Bármit hallasz, bármi történik is, el ne moccanj onnan!

Használt könyv - Minőség: 4/5


 

 • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.

   

  A Subunit Kft mint a Pixa.hu üzemeltetője, törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

   

   

  Nézd meg teljes

   

  áruválasztékunkat,

   

  akcióinkat!

   

Webáruház készítés