Látogató számláló
1
3
8
0
0
6
7
TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Belina

Hírlevél
Termék részletek


Fantomas egy zseniális kalandor (antikvár)

Fantomas egy zseniális kalandor (antikvár)
800 Ft

Fantomas egy zseniális kalandor

Pierre Souvestre · Marcel Allain
… A fiatal Rambert Károly, aki feszült figyelemmel hallgatta a törvényszéki elnök fejtegetéseit, félénken közbevetette:
– Nos, és mindezek után mit méltóztatik gondolni Fantomasról?
Bonnet elnök csodálkozó pillanatást vetett az ifjúra, és anélkül, hogy a hozzá intézett kérdésre közvetlenül válaszolna, így folytatta:
– Éppen erre akarok rátérni, mert nemde, megértették, hölgyeim és uraim, hogy mire célzok mindazzal amit volt szerencsém elmondani? Fantomasról akarok szólni… Fantomas! Igazán lehetetlen közelebbről meghatározni, hogy kicsoda, micsoda ez a Fantomas! Igen gyakran kifejezett sőt ismert személyiség alakját ölti fel, néha két személyt is helyettesít!.. Fantomas! Néha egyedül cselekszik,máskor bűntársai vannak, nem lehetetlen, hogy időleges személyazonosságát igazolják, de hogy határozottan megállapítsák hogy kicsoda tulajdonképpen ez a Fantomas, eddig a rendőrség minden törekvése hajótörést szenvedett. Tagadhatatlan tény, hogy ez a húsból-vérből álló élőlény, és mégis lehetetlen személyiségét meghatározni, és még lehetetlenebb elcsípni őt. Sehol sincs és mégis ott van mindenütt, félelmetes árnya ott lebeg a legtitokzatosabb bűnesetek fölött…


 

 • Használt könyv - Minőség: 4/5
  Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.

   

  A Subunit Kft mint a Pixa.hu üzemeltetője, törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

   

   

  Nézd meg teljes

   

  áruválasztékunkat,

   

  akcióinkat!

   

Webáruház készítés