Látogató számláló
1
3
9
0
2
9
9
TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Belina

Hírlevél
Termék részletek


Szfinx - A történelem rejtélyei 2. (antikvár)

Szfinx - A történelem rejtélyei 2. (antikvár)
900 Ft

Hans-Christian Huf: Marco Polótól Raszputyinig

Szfinx - A történelem rejtélyei 2.

NAGY SÁNDOR, A VILÁGBÍRÓ
Nagy Sándor ifjú uralkodóként legyőzte már a mindenható Dareiosz perzsa királyt. Birtokba vette ezáltal az ókor legnagyobb birodalmát. Majd alighogy megszerezte a korlátlan uralmat, újra elindult Kelet felé. Mi hajtotta, milyen becsvágy kergette új meg új csatákba?
VIKINGEK – ZSENIK DERMESZTŐ FAGYBAN
Valóban nem Kolumbusz fedezte fel Amerikát, hanem a vikingek voltak az első európaiak, akik ott jártak? Át tudták-e szelni a rettegett, vad harcosok törékeny hajóikon az Atlanti-óceánt? Mi hajtotta őket a veszélyes utakon?
II. FRIGYES – CSÁSZÁR MENNY ÉS POKOL KÖZÖTT
A Hohenstauf uralkodót, aki német, majd szicíliai királyis volt, később német-római császár, Jeruzsálem királya, a lyoni zsinat 1245-ben megfosztotta trónjától. Miért? Palermói udvara szellemi központ volt, ő maga matematikus, filozófiai, természettudományos ismereteit arab
tudósokkal vitatta meg… majd egy idő után tudását pokoli mágiának vélték, Emberkísérletekkel vádolták meg, kicsapongásairól suttogtak… Van-e igazság?
LUCREZIA BORGIA – ÉS PAPÁJA, A PÁPA
Mondják ringyónak és hataloméhes gyilkosnak. Emlegetik méregkeverőként, aki hol apjával, hol bátyjával folytatott vérfertőző viszonyt. Mi az igazság? Nem csupán sakkfigura volt VI. Sándor pápa és Cesare Borgia hatalmi játszmáiban?
RASZPUTYIN – A CÁRI UDVAR „SZENT” DÉMONA
Sötét és baljós figurája meghatározza századunk kezdetét. Nem lehet kikerülni őt. Állítólag rendkívüli gyógyító képességekkel rendelkezett. Állítólag mérhetetlen volt szexuális étvágya, és óriási energiák hajtották. Mikor megpróbálták meggyilkolni, kiderült, nem fog rajta semmilyen gyilok…

 

Használt könyv - Minőség: 4/5


 

 • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.

   

  A Subunit Kft mint a Pixa.hu üzemeltetője, törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

   

   

  Nézd meg teljes

   

  áruválasztékunkat,

   

  akcióinkat!

   

Webáruház készítés