Látogató számláló
1
3
8
2
6
3
3
TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Belina

Hírlevél
Termék részletek


Üzleti patika (antikvár)

Üzleti patika (antikvár)
2 350 Ft

Tonk Emil: Üzleti patika

 

Kedves Olvasó!

A kezedben tartott ötödik üzleti Patikának egyetlen célja van: hogy eljuttasson Téged az MLM. Vagy bármely más vállalkozás fellegeibe. Megtudhatod, hogyan viselkedj felelős és profi vezetőként, tanácsokat kapsz a vállalkozásodban dolgozók motiválására és a felkészült kommunikációra. Olyan készségekről olvashatsz, amelyekre biztosan szükséged lesz, ha a csapatodban dolgozók száma elkezd dinamikusan növekedni. A vezetői készségeket kiegészíti egy színes fejezet, az MLM magasfoka, amely olyan kérdések sorát tárgyalja, amelyeket sosem mertél megkérdezni, vagy amelyeket az embereid nem biztos, hogy szívesen kérdeznek meg tőled. Ha ezt a bizonytalanságot látod a társaidon, akkor legegyszerűbb, ha a kezükbe adod ezt a könyvet.


Vezetők, figyelem!

Az üzleti Patika immár ötödik kötetében ezúttal a Jelen és a jövő vezetőinek szólnak a hasznos információk - azoknak, akik jó vezetőkké szeretnének válni, illetve azok maradni, mind az MLM, mind a klasszikus vállalkozások terén. Ki tekintheti magát vezetőnek? Szinte bárki, aki képes kézben tartani saját vagy családja, lakóközössége sorsét, aki vállalkozóként - de akár még alkalmazottként is - önállóan, kreatívan végzi a munkáját, akinek van felelős véleménye a dolgokról, aki jó csapatjátékos, aki jó példával jár elől, akire a társai hallgatnak. A vezető nem születik - vezetővé válhat az ember. Néhány személyes tulajdonság kell ugyan hozzá, de a vezetés tanulható, bár alapvetően nem az intézményes iskolázottság függvénye. Vezető szinte bárkiből lehet, mégsem lesz mindenkiből. Bár a vezetéselméletnek kiterjedt szakirodalma van. Tonk Emil ebben a témakörben is sajátos, a hazai viszonyokra alkalmazható szemléletet képvisel, a tőle megszokott, közkedvelt stílusban. Könyvéből megtanulhatjuk, mi az útja a vezetővé válásnak, és milyen tényezőkre kell odafigyelnünk, amelyek a vezetői törekvéseknek gátat szabhatnak. Széleskörű szakmai tapasztalataira támaszkodva bátorítást ad azoknak, akik a vezetővé válás - néha nem könnyű - útját választják, néhány kiemelhető témakör: helyes hozzáállás, a rugalmas változás képessége, világos kommunikáció, együttműködés, visszajelzés, pozitív életszemlélet, empátia, motiváció, dicséret. Az okos vezető nem féltékeny; olyan emberekkel veszi körül magát, akik többet tudnak, többet akarnak tudni, sőt akár még többet is keresnek nála, hiszen ettől az ő szervezete lesz jobb, okosabb, és ő maga is több elismeréshez és pénzhez fog jutni. Ajánlom ezt a kötetet mindenkinek, aki meg akarja tanulni, hogyan legyen igazi vezető - mind a személyes, mind az üzleti életében. Szeretném remélni, hogy ez a kör nagyon széles, mivel az egyének (és ezzel együtt országunk) felemelkedése csak az ilyen, felelősen gondolkodó emberek összefogásától várható.

 

Használt könyv - Minőség: 5/5

 


 

 • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.

   

  A Subunit Kft mint a Pixa.hu üzemeltetője, törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

   

   

  Nézd meg teljes

   

  áruválasztékunkat,

   

  akcióinkat!

   

Webáruház készítés