Visitor counter
1
3
9
0
2
9
7
Most popular products
Google Ads

 

Recommended products
Payment solution
Certificate
SSL Certificate
Partners
Newsletter
Product Details


Aki horgász akar lenni (antikvár)

Aki horgász akar lenni (antikvár)
1.39

Fekete Sándor
Aki horgász akar lenni
Horgásztörténetek

A Mezőgazdasági Kiadó, a MOHOSZ, a Magyar Horgász és a Magyar Írók Szövetsége 1986-ban pályázatot hirdetett horgászati témájú elbeszélésekre. A pályázatnak kettős célja volt: egyfelől horgászati tárgyú olvasmányokat akart adni e sportág hódolóinak, másfelől lehetőséget akart teremteni arra, hogy a maga horgászélményét, -tapasztalatát, -kalandját, ha a megkívánt színvonalon írásba tudja foglalni, bárki megoszthassa a társaival.
A bírálóbizottság őszinte örömére a pályázók száma meglehetősen nagy volt. A díjat nyert, illetve a pályázaton részt vett írásokból állította össze és szerkesztette meg ezt a kötetet Fekete Sándor, az Új Tükör főszerkesztője, a zsűri egyik tagja. A válogatásban tizenöt elbeszélés kapott helyet, ezek közül tizenkettő díjazott írás, három nem részesült a bírálóbizottság hivatalos elismerésében, de olyan értékekről tanúskodott, hogy a szerkesztő semmiképpen sem mellőzhette.
A kezdő és a tapasztalt horgászoknak éppen úgy szíves figyelmébe ajánljuk ezt a gyűjteményt, mint azoknak, akik a horgászat iránt egyelőre még csak érdeklődnek, őszintén remélve, hogy szórakoztató, felüdülést nyújtó olvasmányul szolgál majd valamennyiüknek.

Használt könyv - Minőség: 4/5

  • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.
WebShop System