The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Visitor counter
1
3
9
4
5
1
5
Most popular products
Google Ads

 

Recommended products
Payment solution
Certificate
SSL Certificate
Partners
Newsletter
Product Details


Nora Roberts: Titkos bűnök (antikvár)

Nora Roberts: Titkos bűnök (antikvár)
3.12

Nora Roberts: Titkos bűnök

A legtöbben azt mondják rá: közönséges gyilkos. Igen, de áldozat is. A szerencsétlen! Persze, hogy figyel, hogy fehér stóláját a nyakamba dobhatja bármely pillanatban a park sűrűjéből… olyan élmény, hogy a fél város rendőrsége sem győz meg, hát nincs nyugi-nyugi…”
SZENT BŰNÖK – micsoda ellentmondás! A forró washingtoni nyár buja párái közepette egy gyilkos oson, les a karcsú, szőke nőkre. A fantom-alakot a detektívek is csak képzeletükben színezhetik ki, ám alapszíne a kísérteties FEHÉR, és az ő istenének hangja az áldozatok HÖRGÉSE.
Egy őrült garázdálkodik az amerikai főváros szívében, és akik utána vetik magukat, szintén őrültek egy fokig: egymás őrültjei, s TESS COURT ráadásul karcsú és gyönyörű szőke BEN PARIS pedig, a bűvöletes rendőrőrmester olyan férfi, hogy mindenkori Afroditének adná az almát, a csábítás édeni gyümölcsét. A perverz bűnözőt – vagy sors sújtotta beteg áldozatot? – üldöző két szerelmetes rendőr nem tudja, hogy Tess minden lépését figyeli egy szempár, máris ő a becserkészett vad, és a nagyváros dzsungelében a HALÁL és a FELOLDOZÁS irtózatos szorítása okozza öntudatlanul is azt a bizonyos szívdobogást, mely a könyv olvasóját is mindvégig átjárja majd e különleges „szerelmi történet” elfúló lapjain.

Használt könyv - Minőség: 4/5

  • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.
WebShop System