The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Visitor counter
1
3
9
4
5
7
3
Most popular products
Google Ads

 

Recommended products
Payment solution
Certificate
SSL Certificate
Partners
Newsletter
Product Details


Válogatott könyvek (A jel, Szerencsés véletlen, Megszállottak, Enzo...)

Válogatott könyvek  (A jel, Szerencsés véletlen, Megszállottak, Enzo...)
5.2

Válogatott könyvek

(A jel, Szerencsés véletlen, Megszállottak, Enzo...)


A jel
Raymond Khoury

Az Antarktisz összetöredezett jégtakarója fölött szemkápráztató fénygömb bukkan fel, amely rejtélyes jelet formázva tűnik el aztán az égről - éppolyan váratlanul, ahogy megjelent. Csupán látványos időjárási jelenség volna? Netán a modern technika legújabb vívmányának ékes bizonyítéka? Esetleg földönkívüliek megmagyarázhatatlan üzenete? Vagy azoknak lesz igazuk, akik szentül hiszik, hogy Isten küldött jelet az emberiségnek? Az egész világot izgalomban tartja a titokzatos jelenség, amely megosztja a hívőket is.


Szerencsés véletlen
Louise Shaffer

Olasz-amerikai asszonyok három generációjának sorsa kel életre ebben a magával ragadó regényben, amely számtalan meglepetést, titkot és szerencsés véletlent tartogat. Noha felmenői között színházi legendák vannak, Carrie Manning eléggé nehezen találja a helyét az élet színpadán. Harminchét évesen nemrég temette el híres édesanyját, akivel soha nem találta meg a közös hangot, de most a fejébe veszi, hogy végre feltárja családja rejtélyekkel teli múltját, hátha az segít megérteni, ki is ő valójában.


Megszállottak
William G. Tapply


A fiatal bostoni ügyvéd, Brady Coyne napja teljesen átlagosan indul az irodában, aztán váratlanul betoppan a régi barátnője, akit már hét éve nem látott. Kiderül, hogy Alex Sinclair nem magának keres ügyvédet, hanem a bátyjának, Gusnak, aki Irakban elvesztette a jobb kezét, és éppen válófélben van. Mielőtt azonban Brady alaposabban is megismerhetné az ügyfelét, Gust holtan találják a lakásán. Vajon miért vetett véget önkezével az életének, amikor tele volt tervekkel - már amennyiben valóban öngyilkosság történt?


Enzo, avagy az emberré válás művészete
Garth Stein


Enzo egy terrier és egy drótszőrű airedale kutya keverékeként, tizenkét hetesen került új gazdájához, Denny Swifthez. A kutya szemszögéből követhetjük végig, ahogy Denny szerelmes lesz, elveszi szíve választottját, Eve-et, majd családot alapít. Enzo ugyancsak ott van vele, amikor autóversenyzőként próbál boldogulni. De igaz barátként leginkább akkor nyújt támaszt, amikor Denny Swift élete legsötétebb időszakát éli. A megható és a humort sem nélkülöző regény méltán népszerű világszerte az olvasók körében.

  • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.    Cikkszám: 3010074
    Oldalszám: 576
    Méret: 15,5 x 21,5 cm

WebShop System