Visitor counter
1
3
8
7
0
2
5
Most popular products
Google Ads

 

Recommended products
Payment solution
Certificate
SSL Certificate
Partners
Newsletter
Product Details


A rejtekajtó (antikvár)

A rejtekajtó (antikvár)
2.73

A rejtekajtó

Éric Meyer, Christine Kerdellant
Gabo Kiadó, 2009

 

Használt könyv - Minőség: 5/5


504 oldal
Kötés: karton
jó állapotú antikvár könyv
ISBN: 9789636892081


Terroristák elterjesztenek egy vírust a világhálón, amely képes kinyitni egy rejtekajtót, a backdoort, amelyen át a világ valamennyi stratégiailag fontos számítógépes rendszerébe be lehet hatolni, méghozzá anélkül, hogy ezt bárki idejekorán észrevenné. Ezzel a módszerrel olyan hatalom kerül a birtokukba, amely képes az egész világot romba dönteni.
Amerikában, Európában, Ázsiában a legkülönbözőbb helyeken egyszerre különféle katasztrófák következnek be. (Megbénul a légi és a földi közlekedés, összezavarodik a pénzvilág, kezelhetetlenné válnak az atomerőművek, mérgezett lesz a vízvezeték-hálózat, és a gyógyszerek, az áram- és gázellátás szünetel, nincs ivóvíz, stb). És különös, balesetnek tűnő gyilkosságok történnek.
Egyedül Dan Barett, a szoftvermágus volna képes bezárni a rejtekajtót, ő azonban szintén gyilkosság áldozata lesz. Volt barátnője és annak programozó ismerőse nekilát, hogy megkeresse a kódot, mert biztosak benne, hogy Dan Barett elrejtette valahol. A nyomok a komputerzseni versailles-i villájába vezetnek, egy rejtett alagútba, melybe hajdan a Napkirály és utódai rejtették titkos feljegyzéseiket. Emma és Pierre már-már célba ér, amikor váratlan fordulatot vesz a történet, és a lehetséges megmentők élete is veszélybe kerül...

Egy techno-történelmi thriller, melynek olvastán a világ vége miatt aggódhatunk, és egyúttal izgalmas beavatás is Versailles legbensőbb, eddig fel nem tárt titkaiba.

  • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.
WebShop System