Visitor counter
1
3
8
2
2
7
4
Most popular products
Google Ads

 

Recommended products
Payment solution
Certificate
SSL Certificate
Partners
Newsletter
Product Details


Szfinx - A történelem rejtélyei 2. (antikvár)

Szfinx - A történelem rejtélyei 2. (antikvár)
2.47

Hans-Christian Huf: Marco Polótól Raszputyinig

Szfinx - A történelem rejtélyei 2.

NAGY SÁNDOR, A VILÁGBÍRÓ
Nagy Sándor ifjú uralkodóként legyőzte már a mindenható Dareiosz perzsa királyt. Birtokba vette ezáltal az ókor legnagyobb birodalmát. Majd alighogy megszerezte a korlátlan uralmat, újra elindult Kelet felé. Mi hajtotta, milyen becsvágy kergette új meg új csatákba?
VIKINGEK – ZSENIK DERMESZTŐ FAGYBAN
Valóban nem Kolumbusz fedezte fel Amerikát, hanem a vikingek voltak az első európaiak, akik ott jártak? Át tudták-e szelni a rettegett, vad harcosok törékeny hajóikon az Atlanti-óceánt? Mi hajtotta őket a veszélyes utakon?
II. FRIGYES – CSÁSZÁR MENNY ÉS POKOL KÖZÖTT
A Hohenstauf uralkodót, aki német, majd szicíliai királyis volt, később német-római császár, Jeruzsálem királya, a lyoni zsinat 1245-ben megfosztotta trónjától. Miért? Palermói udvara szellemi központ volt, ő maga matematikus, filozófiai, természettudományos ismereteit arab
tudósokkal vitatta meg… majd egy idő után tudását pokoli mágiának vélték, Emberkísérletekkel vádolták meg, kicsapongásairól suttogtak… Van-e igazság?
LUCREZIA BORGIA – ÉS PAPÁJA, A PÁPA
Mondják ringyónak és hataloméhes gyilkosnak. Emlegetik méregkeverőként, aki hol apjával, hol bátyjával folytatott vérfertőző viszonyt. Mi az igazság? Nem csupán sakkfigura volt VI. Sándor pápa és Cesare Borgia hatalmi játszmáiban?
RASZPUTYIN – A CÁRI UDVAR „SZENT” DÉMONA
Sötét és baljós figurája meghatározza századunk kezdetét. Nem lehet kikerülni őt. Állítólag rendkívüli gyógyító képességekkel rendelkezett. Állítólag mérhetetlen volt szexuális étvágya, és óriási energiák hajtották. Mikor megpróbálták meggyilkolni, kiderült, nem fog rajta semmilyen gyilok…

 

Használt könyv - Minőség: 4/5

  • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.
WebShop System