Visitor counter
1
3
6
9
8
3
1
Most popular products
Google Ads

 

Recommended products
Payment solution
Certificate
SSL Certificate
Partners
Newsletter
Product Details


A világ legnagyobb összeesküvései (antikvár)

A világ legnagyobb összeesküvései (antikvár)
1.93

A világ legnagyobb összeesküvései (antikvár)

 

Használt könyv - Minőség: 4/5

 

Még ma is kevesen hiszik el, hogy a világtörténelemnek létezik egy kevésbé látható, titkos vonulata is. Ezt nem tanítják az iskolákban, a történelemkönyvek sem foglalkoznak vele, hiszen azokban csupán a felszín eseményeit ismertetik, rendszerint összefüggéseikből kiragadva. Elhallgatják a láthatatlan háttértartalom létét, annak titkos manipulációit, hiszen éppen ez a hatalom hagyja jóvá a hivatalos történetírást is.

Emlékeznek még Mel Gibson űzött tekintetére az Összeesküvés-elmélet című filmből? Akkor sokan megmosolyogtuk, és őrültnek tartottuk az ötletet, hogy a CIA és a hozzá hasonló titkos szervezetek álljanak a Watergate-ügy, a kubai rakétaválság, Pearl Harbor, Kennedy elnök meggyilkolása, a pápa elleni merénylet vagy éppen az Öböl-háború mögött. Ám alig telt el öt év a film bemutatója óra, és lám, egyre többen gondoljuk úgy, hogy valahol valakik a háttérből irányítják az életünket.

Kötetünk igyekszik bemutatni e háttértartalom látható jeleit, ám kitérünk néhány helyi jellegű, „kisebb” összeesküvés ismertetésére is. Találkozhatunk olyan ügyekkel, amelyeknek még ma sem leljük a megoldását, de mesélünk olyan merényletekről is, melyek indítéka azonnal látható. Tesszük ezt azért, hogy bemutassuk olvasóinknak, hányféle összeesküvés létezhet, és hogy bebizonyítsuk, nem kell feltétlenül paranoiásnak lenni ahhoz, hogy titkokat szimatoljunk akár a legjelentéktelenebb dolgok mögött is…

  • Jelen termék különbözeti adózás hatálya alá tartozik, így áfa nélkül kerül kiszámlázásra.

    Jövővilág Alapítvány, Budapest, 2002
    200 oldal · puhatáblás
WebShop System